Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

🛠️

Hola, creador! Hola, creadora! Des de l'Aixeta t'oferim diverses guies i consells per entendre el funcionament del micromecenatge continu, així com ajuda per crear la teva pàgina i orientació per començar a perfilar les teves recompenses. Hem separat les temàtiques en subseccions i, si t'hi endinses, hi podràs veure continguts relacionats amb la construcció des de zero de la teva pàgina a l'Aixeta, com gestionar-la, com interactuar amb els mecenes, com convertir-la en un espai actiu, com entendre els pagaments i, fins i tot, com marcar el teu contingut amb segells que certifiquen que la teva tasca es crea gràcies al micromecenatge continu.
🏗️ · Com crear i gestionar una pàgina
💬 · Consells pels nivells de subscripció
💡 · Consells per captar mecenes
🧲 · Com atraure mecenes a una pàgina
💶 · Com funcionen els pagaments?
🧾 · Hisenda i fiscalitat
✔️ · Segell Aixeta
🎸 · Acompanyament a projectes musicals
💡 · Guia de recompenses

🏫

Escola Aixeta

Entra-hi

L'Escola Aixeta és l'espai formatiu que la nostra plataforma posa a disposició dels seus creadors, amb materials i recursos que els ajuden a conèixer i aprofundir en el micromecenatge continu. Documents, tutorials, vídeos, cursos, tallers, reunions... Amb l'Escola Aixeta els acompanyem i assessorem, i cooperem amb ells en la tasca d'assolir l'autogestió econòmica i la independència creativa dels seus projectes. Per poder fer possible aquesta feina divulgativa i formativa, necessitem el teu suport: subscriu-te i ajuda'ns a crear més contingut pels nostres creadors!

Dona 3€ al mes Dona 5€ al mes Dona 10€ al mes O fes una donació puntual