Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

📆

L'Aixeta és una associació cultural sense ànim de lucre, i la nostra premissa és sempre ajudar i fer créixer la creació cultural i comunicativa en català. Per aquest motiu, cada any, l'Aixeta reinverteix tots els seus beneficis en la pròpia comunitat creativa. Les nostres convocatòries són ajudes, beques, festes i premis que l'Aixeta convoca en suport a la creació cultural. Les detallem tot seguit.
💸 · Beques a la creació
Cada final d'any, l'Aixeta organitza i convoca aquestes ajudes, que serveixen per finançar aquelles propostes allotjades a l'Aixeta i que compleixin els requisits de la convocatòria. Les ajudes consten de diverses partides, i el ventall econòmic es distribueix dels 300€ fins els 500€.
  • Propera convocatòria: Beques a la creació 2023 (novembre de 2023-gener de 2024)
  • Enllaç per a la inscripció i participació: clica aquí
🏆 · A doll
Premis que atorga l'Aixeta a projectes culturals, comunicatius i associatius d'arreu dels Països Catalans, en reconeixement a la tasca de defensa i difusió de la llengua i cultura catalanes. Els premis consten d'una dotació econòmica i d'un guardó físic.
  • Propera convocatòria: Sant Jordi de 2024
  • Enllaç per a la inscripció: properament...
🎉 · Festa de l'Aixeta
Cada any, l'Aixeta organitza un petit festival, un híbrid de diferents espectacles, per donar a conèixer alguns dels projectes que acull. Música, poesia, monòlegs, debats, pòdcasts, il·lustració... Es tracta d'una festa itinerant i, amb aquest objectiu, es realitza en diferents indrets i ciutats dels Països Catalans. La recaptació de l'entrada es destina íntegrament a la pròpia comunitat de l'Aixeta, per poder fer possible les beques a la creació i l'autogestió de la plataforma.
  • Última convocatòria: 18 d'octubre de 2023
  • Enllaç de compra d'entrades: clica aquí