Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

☎️

Si tens alguna consulta o proposta que té a veure amb temes relacionats amb comunicació i premsa (entrevistes, reportatges o altres dubtes provinents de l'espai professional del periodisme), envia'ns un correu electrònic a l'adreça que trobaràs tot seguit. Més avall, en el contingut d'aquesta secció, hi adjuntem informació que pot ser del teu interès.

[email protected]

🗞️ · Dossier de premsa
Document creat per la nostra responsable de mitjans, Mireia Domènech, on s'hi exposa de manera breu i entenedora què és l'Aixeta, quina és la nostra filosofia i quins són els nostres objectius.
  • Descarrega el dossier de premsa (properament...)
🌱 · Nova etapa
L'estiu de l'any 2023 es produeix un canvi d'etapa a l'Aixeta. La fundadora Liz Castro deixa la direcció i gestió de la plataforma en mans de Cesk Freixas, músic i cantautor, que va ser, també, un dels primers creadors en utilitzar el sistema de mecenatge de l'Aixeta.
🐣 · El naixement de l'Aixeta
El desembre de 2018, Liz Castro (escriptora, traductora i activista cultural) posa en marxa l'Aixeta, la plataforma catalana de micromecenatge continu, convertint-se en la primera plataforma d'aquestes característiques a nivell europeu.