Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

🛣️

L'Aixeta en ruta és una iniciativa de l'Associació l'Aixeta de promoció cultural, emmarcada dins l'espai de l'Escola Aixeta, per dur la nostra plataforma de micromecenatge continu al teu poble, al teu barri o a la teva ciutat. Volem acostar la idea de l'autogestió i la llibertat creativa a tots els projectes culturals i comunicatius d'arreu del país, i posar les eines digitals de l'Aixeta al servei de la creació.
💬 · Quins formats oferim?
Amb l'Aixeta en ruta oferim un tracte de quilòmetre zero. Contestem pràcticament a l'instant tots els correus electrònics que rebem i, amb la mateixa filosofia, volem que pugueu conèixer l'Aixeta de primera mà, sense barreres digitals. Tenim a la vostra disposició tres formats de proximitat:
  • Tallers per conèixer i aprendre com funciona la nostra plataforma
  • Xerrades per explicar què és el micromecenatge continu i el projecte de l'Aixeta
  • Participació en taules rodones relacionades amb la temàtica del micromecenatge
🎓 · A qui ens adrecem?
Amb aquesta iniciativa, volem acostar-nos a biblioteques, centres cívics, escoles, instituts, universitats, centres culturals, entitats, cooperatives, espais de música, il·lustració, cinema, literatura, teatre... En resum, ens adrecem a:
  • Institucions culturals
  • Centres educatius
  • Ajuntaments
  • Associacions
  • Fires i festivals
✉️ · Contacta amb nosaltres!
T'interessa? Vols fer-nos alguna pregunta? Vols proposar-nos que vinguem al teu poble o a la teva ciutat? Escriu-nos a [email protected] i et respondrem molt aviat!

🏫

Escola Aixeta

Entra-hi

L'Aixeta en ruta és una iniciativa de l'Escola Aixeta, l'espai divulgatiu i formatiu que la nostra plataforma dedica a usuaris, creadors i persones interessades, per tal de donar a conèixer les eines i els objectius del micromecenatge continu. Per poder fer possible aquesta tasca, necessitem el teu suport: subscriu-te, fes-te mecenes de l'Aixeta i ajuda'ns a arribar més lluny!

Dona 3€ al mes Dona 5€ al mes Dona 10€ al mes O fes una donació puntual