Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

📑

👣 · Tens un projecte musical? T'acompanyem!
Tens un projecte musical i t’agradaria rebre suport econòmic mensual dels teus seguidors, així com crear una comunitat amb ells? No saps per on començar amb la teva pàgina a l’Aixeta, no tens temps per pensar ni publicar contingut, o de fer-ne promoció a xarxes socials? Creus que no acabaràs de treure’n profit o simplement et sents incòmode demanant als teus seguidors que se subscriguin? T’acompanyem!
Primer, cal tenir clar que tens molt a oferir, i que no cal crear contingut nou. Pots pensar en contingut que descartes, però pot interessar, en descomptes o preferència en la compra d’entrades, marxandatge, accés a assajos o backstage, material personal com partitures o vídeos didàctics, un canal de telegram per subscriptors puguis fer difusió o enviar algunes fotos personals durant la gira o la creació d’un vídeoclip… Clicant en aquest enllaç pots trobar idees de recompenses per a músics.

💭 · Idees per fer promoció el primer mes
La campanya tindrà una mateixa línia estètica, això implica que les publicacions seguiran la mateixa tipografia, colors i aspecte. Aquesta és una proposta de calendari per les primeres 5 setmanes, que caldria adaptar als continguts:

👂 · Posem-hi exemples
És interessant fer ús de tot allò que ens ofereixen les xarxes i que no suposa gaire esforç:
  • Penjar stories i crear un destacat “Aixeta” perquè quedin guardades
  • Durant la campanya, deixar el tuit d’inici de campanya amb l’enllaç a la pàgina, fixat
  • Penjar vídeos, curts, fàcils i personals, a stories o a tuits/post. 
  • Promoure la comunitat, interactuar: sorteig, enquestes, hashtags, fer preguntes…
  • Etiquetar-nos a @aixetainfo perquè puguem retuitar, repostejar, comentar…! 
  • Incorporar l’enllaç a la pàgina de l’Aixeta als perfils de Twitter, Instagram… i posar-ho als tuits, stories…
  • És útil també explicar com funciona l’Aixeta, per què us sembla interessant el micromecenatge… Es pot explicar al fil/post inicial. 
  • Demanar directament que se subscriguin! Explicar per què i donar les gràcies.  
  • Marcar un objectiu pel primer mes de difusió (objectiu de X mecenes nous). És important tenir un objectiu per aquest primer mes de promoció, i anar compartint amb els seguidors de xarxes quants mecenes s’han aconseguit fins ara. Pot ser un simple “compte enrere” o promocionar un petit “premi” pels X primers mecenes… En qualsevol moment, es farà una publicació quan s’arribi a aquest nombre de mecenes, agraint el suport.

👁️ · Posem-hi imatges
Us deixem algunes idees de disseny bàsics per fer promoció dels nivells de recompenses (inspirades en els nivells que proposa actualment Pau Alabajos a la seva pàgina de l’Aixeta), del sorteig, per donar les gràcies a stories, etc.

ℹ️ Si necessites més ajuda, sempre pots contactar directament amb nosaltres a través del correu electrònic: [email protected]. Estem a la teva disposició!

Tornar Ves a dalt